Tillverkning
Marsipantillverkning med hög kvalitetHar ni någon gång prövat att ta en bit ren marsipan till ett glas god sekt eller mousserande? Gör det!
- Dekorera gottebordet, kakfatet eller tårtan med marsipan, ge bort som värdinnegåva eller ha små figurer på tallrikarna vid festliga tillfällen, som bröllop, dop och födelsedagar.
- Som med allt annat är marsipan farligt för figuren, men bara om man äter för MYCKET…………förstås
- Allt ska förtäras med måtta och njutas.
- Vad gäller miljön, så förväntar jag av er kunder att ni tar hand om emballaget på bästa sätt
- All marsipan är vid transport och försäljning på marknader förpackad.
- Till största del använder jag den underbara marsipanen från Lubeca, med en svag smak av rostad spansk mandel och högt mandelinnehåll och av hög kvalitet. Kan man få bättre?
- Jag använder även svensktillverkad marsipan som är lite sötare.





