Tillverkning

Marsipantillverkning med hög kvalitet

Har ni någon gång prövat att ta en bit ren marsipan till ett glas god sekt eller mousserande? Gör det!

  • Dekorera gottebordet, kakfatet eller tårtan med marsipan, ge bort som värdinnegåva eller ha små figurer på tallrikarna vid festliga tillfällen, som bröllop, dop och födelsedagar.
  • Som med allt annat är marsipan farligt för figuren, men bara om man äter för MYCKET…………förstås
  • Allt ska förtäras med måtta och njutas.
  • Vad gäller miljön, så förväntar jag av er kunder att ni tar hand om emballaget på bästa sätt
  • All marsipan är vid transport och försäljning på marknader förpackad.
  • Till största del använder jag den underbara marsipanen från Lubeca, med en svag smak av rostad spansk mandel och högt mandelinnehåll och av hög kvalitet. Kan man få bättre?
  •  Jag använder även svensktillverkad marsipan som är lite sötare.
  • Alla färger är godkända livsmedelsfärger
Påskmarsipan - påskhönor
Marsipangodis till påskägget - påskmarsipan
Kräftor i marsipan
Present i marsipan - marsipangodis med choklad